2012成人高考英语如何?2012成人高考考试科目有哪些?

时间:2019-06-04 15:22       来源: 老一姑英语

江苏省苏州市成人高考教导英语统考(2012.12)

机密★启动前 2012年景人高级学校招生全国同一考试 英 语 答案必须答在答题卡上指定的位置,答在试卷上无效
....... 。 一、语音知识(共5小题;每题1.5分,共7.5分。) 在下列每组单词中,有一个单词的划线部分与其他单词的划线部分的读音不同。找出这个词,并把它前面的大写字母填入左边括弧里。 ( )1.A. machine B. dictionary C. Russian D. question ( )2.A. popular B. large C. remarkable D. dark ( )3.A. church B. chalk C. character D. cheat ( )4.A. cheat B. weak C. increase D. area ( )5.A. copy B. loudly C. today D. Monday 二、词汇与语法知识(共25小题;每题1.5分,共37.5分。) 从每小题的四个挑选项中,选出最佳的一项,并把它前面的大写字母填入左边的括弧里。 ( )6.—The sea is very rough today. —Yes, I've never seen _______ before. A. such rough sea B. such a rough sea C. so rough sea D. that rough sea ( )7.—She's broken her arm again. —Again? I ______ she _______ ever broken it before. A. don't know; has B. didn't know; had C. didn't know; has D. hadn't know; would

( )8.—Has the wallet been returned yet? —No, but we expect ______ any day now. A. to return it B. it to return C. it to be returned D. it returned ( )9.—I've been told to pay the rent. —But it's already been paid. It ______ by someone else. A. must be B. may be C. must be paid D. must have been paid ( )10. Montreal is larger than _______ in Canada. A. any city B. any cities C. any other cities D. any other city ( )11. Human's brains are larger in proportion to their bodies than _______. A. whales B. a whale C. that of whales D. those of whales ( )12. Before writing your article, ______, collect your material, and prepare an outline. A. a topic should be selected B. a topic to be selected C. your topic should be selected D. select a topic ( )13.—I usually travel by train. —Why not ________ by plane for a change?

A. to try going B. trying to go C. to try and go D. try going ( )14. The boy lay in the street, his eyes _______ and his hands ______. A. closing; trembling B. closed; trembled C. closing; trembled D. closed; trembling ( )15. He _______ here for 20 years by the end of next month. A. had worked B. has worked C. will have worked D. will work ( )16. I'll do _______ the doctor advised. A. as B. like C. that D. all what来自www.Examw.com ( )17.—Did we have to wait for Tom? —Well, _______ very angry if we hadn't waited for him. A. he'd have been B. he were C. he had been D. he must be ( )18. Why do you insist on ________? A. this to be done B. this done C. this being done D. this is done ( )19. We looked everywhere for the ________. A. missing watch B. missed watch C. watch being missed D. watch that lost

( )20. ______, the runners crossed the finish line. A. Tiring B. Tired C. To be tired D. They are tired ( )21. _______ by the air, the kite went up into the sky. A. Pushing B. Pushed C. Having been pushed D. Having pushed ( )22.—The round bowl over there is a bit small, isn't it? — _______. A. So are the fish B. So the fish are C. Neither the fish D. Neither are the fish ( )23. She couldn't take shorthand, _______ slowed down the work of the office. A. that B. which C. it D. so ( )24. Was it last Friday ________ you met him? A. that B. on which C. which D. when ( )25. _______ might fail in the exam worried him. A. He B. That he C. What D. It ( )26.—I'v got this really painful ear. —How long _______ you?

A. does it bother B. was it bothering C. would it bother D. has it been bothering ( )27.—I started to study, but then a friend called. —That's no excuse ________. A. for not studying B. not for studying C. not studying D. not to studying ( )28.—Why
was he so hot when he got home?中华考试网(www.Examw。com) —He ________. A. was running B. is running C. has been running D. had been running ( )29.—There's been an earthquake. —I know. At least a hundred people ________. A. were to be killed B. are said to have been killed C. said to have been killed D. are said to kill ( )30. You may invite _______ wants to go. A. whomever B. whoever C. which one D. people 三、完形填空(共20小题;每题1.5分,共30分。) 通读下面的短文,把握其粗疏。从每小题的四个选项中选出可填入相应空白处的最佳挑选,并把它前面的大写字母填入左边括号里。 Mr. Jones woke early one morning, before the sun had risen. It was a beautiful morning, _31_ he went to the window and looked out. He was _32_ to see a neatly-dressed and mid-aged professor, who _33_ in the university just up the road from Mr. Jones' house, coming the direction of the town. He had grey hair thick glasses, and was _34 an

y is bitten by dog, cat or other animal, you should not panic, but thoroughly wash the
wound with plenty of soap and water and rush to nearby hospital for immediate treatment. If you own the animal which did the biting, you should immediately call a veterinarian for advice and make sure the public health authorities know when and where the biting took place and who was bitten. ( )63. Rabies is a kind of disease which ________. A. causes heart attack B. hurt one's legs C. causes nerve-centre problem and breathing problem D. strikes one's brain ( )64. If a person is bitten by some kind of animal, you ________. A. should be panic B. should take him (her) to a big hospital right away C. should help to clean the wound and ask the patient to have a good rest at home D. should help to clean the wound and then take him (her) to a nearby hospital quickly as possible. ( )65. Which is the best title of the passage? A. What a Rabies? B. The Horrible Rabies C. What Are Animal Bites? D. How to Control Rabies 五、补全对话(共5句;每句满分为3分,共15分。)

根据中文提醒,将对话中缺少的内容下在线上。这些句子必须符合英语表白习性。打句号的地方,用陈述句;打问号的地方,用疑问句。 提醒:礼拜五晚上有音乐会,Chris获取;两张票,打电话给Linda,问她是否有空同时前往,并约她音乐会后同时吃饭。Linda听了极端愉快,俩人相约六点四十五分在入口处见面。 Linda:Hello! This is Linda speaking.www.Examw.com Chris:Hello, Linda, this is Chris. _______66________ this Friday evening? Linda:Yes, why? Chris:There's a good concert, and I've got two tickets. I wonder ________67_______. Linda:That's great! _________68_________? Chris:7 o'clock. But how about _________69__________ at 6:45? Linda:OK. I think I can make it. Chris:After the concert, ________70_________, shall we? Linda:Wonderful! Why don't we go to a Chinese restaurant? Chris:Why not? OK, see you Friday. Linda:See you then. Bye! 六、书面表白(共30分) 提醒:设想你的至交叫杨立,是优良学生。校报请你写一篇推举他的短文。他的大略状况是:当前读高二,是班长,是全班学习优良的;最酷爱学习英语和数学;酷爱体育,课余常踢足球,还是学校游泳队队员;常常拯救旁人。 端庄:(1)大略状况不可遗漏; (2)要有标题; (3)词数为100左右。
机密★启动前 2012年景人高级学校招生全国同一考试 英语试题答案及评分参考
一、语音知识 1.D 2.A 3.C 4.D 5.C 二、词汇与语法知识 6.B 7.B 8.C 9.D 10.D 11.D 12.D 13.D 14.D 15.C 16.A 17.A 18.C 19.A 20.B 21.B 22.A 23.B 24.A 25.B 26.D 27.A 28.D 29.B 30.B 三、完形填空 31.C 32.A 33.D 34.C 35.D 36.B 37.A 38.D 39.B 40.B 41.A 42.D 43.C 44.A 45.A 46.C 47.B 48.D 49.A 50.D 四、阅读明白 51.A 52.A 53.B 54.C 55.D 56.C 57.B 58.C

59.D 60.B 61.C 62.D 63.C 64.D 65.B 五、补全对话 66.Are you free Do you have time 67.if you can go (to the concert) with me 68.What time (/When) does it start (/begin) 69.meeting at the entrance 70.we'll go to a restaurant for supper we'll eat at a restaurant we'll have supper in a restaurant 六、书面表白 Our Good Example Yang Li is the monitor of Class One, Senior Two. He studies very hard and is the best student in our class. He is good at Chinese, physics and chemistry, but enjoys English and mathematics best. He can speak English fluently. After school he often helps his classmates with their lessons. Whenever someone is absent from school because of illness, he will go to his house to help him with the missed lessons.
He is not only a good student, but also an active sportsman. He likes several kinds of sports. He often plays football after class. He is on the school swimming team, too.

 线上英语培训的确能够啊!性价比很高,日期上很自由,我就在阿卡索外教网上课,创议想找线上英语培训机构的能够先去试听一下,反正都是免费的,此处是认领免费试听经验课的地址:【https://www.acadsoc.com.cn/uub/Shi-Ting】

2012成人高考考试科目有哪些?

(一)高中起点本科各专业考试科目,学培网有深刻的说明,你进去看看,能够明白更多

1、文科(含外语类、艺术类):语文、数学、外语、史地(历史、地理综合)。
2、理科(含体育类):语文、数学、外语、理化(物理、化学综合)。
(二)高中起点高职(含高专)各专业考试科目
1、文科(含外语类、艺术类):语文、数学、外语(含英语、日语)。
2、理科(含体育类):语文、数学、外语(含英语、日语)。
(三)专科升本科各专业考试科目
专升本:两门公共课、一门专业根基课。
理工、经济(管教)类:政治、英语、高级数学(二)。
文史(含外语类)、中医类:政治、英语、大学语文。
法学类:政治、英语、民法。
艺术类(一级学科):政治、英语、艺术概论。
教导学类(工作教导类一级学科除外):政治、英语、教导理论。
农学类:政治、英语、生态学根基
医学类(中医类、药学类等两个一级学科除外):政治、英语、医学综合。

成人高考英语怎么答题

在成人高考中,英语不是主要的得分科目,高升专得分主要靠语文,专升本主要靠政治,英语日常只要考个根基分就能够,40-50分就能够了,相对于150分,算是比拟低了。假使学习根基比拟好,考前温习一下就能够,可是假使根基比拟薄弱,提案至少提前3个月-半年初步温习,每天调出1个小时看辅导书,做做题,就能够了。你能够去湖北成教报名网上上看看。

成人高考英语怎么辅导

成人高考的拨取分数线只有一百多分,而且英语也不是帮考生拉分的科目,考三四极端就能够了,假使你觉得自学就能考到这个分数,就不曾必要报辅导班的。
假使你很注重英语业绩,想考的好一些,其实能够报考成考英语辅导班,没必要一对一,不上算!

 

(责任编辑:纂椎)

相关推荐